A rendelő

AHOL A MANCSOK JÓ KEZEKBEN VANNAK!

 

Rendelőnk könnyen megközelíthető helyen, Sárbogárd szívében, a 63-as főúttól néhány méterre található. Az udvarban külön parkolót alakítottunk ki, de az utcán is kényelmesen lehet parkolni.

 

A rendelő várója tágas, a recepciós pultnál történik a kis betegeink felvétele, adatrögzítése. A két különálló kezelő helyiség a betegeink minél gördülékenyebb kezelését szolgálja. A kezelőkben mikroszkópos vizsgálatra is lehetőség van.

 

A röntgenhelyiségben rendkívül korszerű digitális röntgennel dolgozunk, így a felvétel készítése és a képelőhívás között mindössze néhány perc telik el.
Az ultrahang készülékünk szintén a pontosabb diagnózis felállítását teszi lehetővé.
Laboratóriumi vizsgálatok szükségessége esetén a mintát Budapestre küldjük, de már másnap kézhez kapjuk az eredményeket.

 

Korszerűen kialakított műtőnkben mindenféle állatfaj lágysebészeti műtétjét el tudjuk végezni, legyen szó akár ivartalanításról, akár sürgős beavatkozásról.

 

Kedvence korának, súlyának a legmegfelelőbb szereket alkalmazzuk, a legnagyobb biztonság érdekében.  Műtéteink során az állatot a szakma szabályainak megfelelően altatógéppel altatjuk, a műtét után szükséges gyógyszereket még ébredés előtt beadjuk. Ébredés során az állatokra fokozottan figyelünk! Így csak ha teljesen stabilizálódott a kis betegünk állapota, akkor engedjük haza, ezzel minimalizálva a kockázatot.

 

Fogászati kezeléseink során kézi eszközökkel illetve ultrahangos fogkőeltávolítót használunk.

 

Rendelési idő

Hétfő: 9.00 – 12.00, 14.00 – 17.00

Kedd: 9.00 – 12.00

Szerda: 14.00 – 17.00

Csütörtök: 9.00 – 12.00

Péntek: 9.00 – 12.00, 14.00 – 17.00

Szombat, Vasárnap: Zárva

 

Hol talál meg bennünket?
Sárbogárd, Tury Miklós u. 3.

 

//www.bogard-vet.hu/wp-content/uploads/2015/12/rendelo3.jpg
//www.bogard-vet.hu/wp-content/uploads/2015/12/rendelo1.jpg
//www.bogard-vet.hu/wp-content/uploads/2015/12/rendelo2.jpg