Bogárd-VET

MINDEN AMIRE AZ ÁLLATOKNAK SZÜKSÉGE LEHET: állatorvosi alapellátás, szűrővizsgálat, 24 órás ügyelet, állatpatika, állateledel EGY HELYEN!

 

A legmodernebb diagnosztikai eszközökkel, barátságos bánásmóddal és széles kínálattal várjuk a gazdikat és kedvenceiket akár megelőzés céljából, akár ha a baj már bekövetkezett!

Kutyák, macskák, lovak, haszonállatok, kisállatok (hörcsög, tengerimalac), díszmadarak, hüllők, egzotikus állatok.

 

Szolgáltatás Dunaújvárostól Székesfehérvárig

A Bogárd-VET sárbogárdi rendelőjében várja a Sárbogárd és a környező települések (Székesfehérvár, Soponya, Kisláng, Káloz, Aba, Sárkeresztúr, Sárosd, Sárszentágota, Hantos, Nagylók, Rétszilas, Cece, Alap, Vajta, Mezőszilas, Dég, Igar, Sáregres) kisállat pácienseit kellemes környezetben, modern berendezésekkel, nagy elhivatottsággal és rugalmassággal. A hét 6 napján állunk a gazdik szolgálatára állategészségügyi és az állattartáshoz kapcsolódó egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal, állatpatikával, kisállatbolttal. Rendelési időn kívül ügyeleti rendszerben látjuk el kedvenceiket! Ha szükséges, házhoz is kimegyünk.
 

Alapellátáson kívül

  • oltási programokkal az állat korának és fajtájának megfelelő prevenciót biztosítunk
  • helyszíni műszeres diagnosztikával nem kell máshová ultrahangra, vagy röntgenre vinni az amúgy is beteg állatot
  • gyorstesztekkel azonnal kizárhatunk betegségeket (macska leucosis, macska-aids, szívférgesség, stb.)
  • csatlakozhat egészségmegőrző programjainkhoz, amelyek felkészítik kedvenceit az évszakok kihívásaira, segítenek a betegségek tüneteinek felismerésében, és felkészítjük a gazdikat is a állattartás szép, de felelősségteljes feladataira!
  • szükség esetén házhoz megyünk!

 

//www.bogard-vet.hu/wp-content/uploads/2016/06/rolunk.jpg
//www.bogard-vet.hu/wp-content/uploads/2016/06/pult.jpg

Időpont egyeztetés

Rendelésünkön előzetes időpont egyeztetés alapján fogadjuk pácienseinket. Így jobban tervezhető és gördülékenyebb a betegellátás, Önnek rövidebb ideig kell várakoznia. Időpontot foglalhat telefonon a 25/625-239 telefonszámon és a recepcio@bogard-vet.hu email címen.

Sürgős esetekben természetesen bejelentkezés nélkül, soron kívül is ellátjuk kedvencét!

 

Felelős gazdiknak

„Felelősséggel tartozunk azért, akit megszelídíttetünk!...” Csatlakozzon Ön is Felelős gazdi programunkhoz, amelyen keresztül nem csak személyre szabott, aktuális tanácsokkal látjuk el a gazdikat, de folyamatos akcióinkkal, értékes ajándékokkal is kedveskedünk kedvenceiknek.
 

Állatpatika és kisállatbolt

Patikánkban gyógyszerek és vitaminok, a shopban állateledel és az állattartáshoz szükséges kiegészítők is kaphatóak, vagy rendelhetők.